Wie zijn wij?

Helisports International is ontstaan uit Fitnesscentrum Helisports. De opgedane kennis uit ons fitnesscentrum vormt de basis van ons huidige concept waarbij uw wensen en gezondheid centraal staan. Zo houdt onze service wat ons betreft ook niet op na de verkoop, want we willen u graag ook een stukje bewustzijn meegeven!

Eigen bezorgservice

Zes dagen per week rijden onze chauffeurs door de Benelux voor bezorging en service. Altijd op afspraak, zodat u weet wanneer uw bestelling arriveert! Ook buiten de Benelux leveren wij tegen de laagst mogelijke tarieven. Mocht er onverhoopt iets met uw fitnessapparatuur aan de hand zijn, dan wordt dit zo snel mogelijk verholpen door onze eigen technische dienst die altijd is uitgerust met een grote voorraad onderdelen.

Zelf toestellen testen in onze showroom

Wij hebben een grote showroom zodat u zelf de toestellen kunt uitproberen voor u het aanschaft. In de showroom lopen ervaren en zeer bekwame adviseurs rond die u kunnen helpen met het uitzoeken van het beste toestel voor u. Als u gebruik maakt van deze adviseurs bent u er van verzekerd dat u geen toestel koopt dat niet goed voor u is.

Onze showroom bevindt zich in Amsterdam.

Zeer hoge kwaliteit toestellen

Door de ervaring uit ons fitnesscentrum weten wij als geen ander bedrijf in te schatten of een fitnesstoestel kwalitatief goed is. Alle toestellen worden onderworpen aan een strenge kwaliteitsinspectie voordat ze in onze showrooms en op de website worden geplaatst.

Producten leveren uit eigen voorraad

De meeste producten zijn uit onze eigen voorraad wereldwijd leverbaar of direct mee te nemen. En omdat wij van veel merken de enige officiële importeur zijn binnen de Benelux, bieden wij deze fitnessapparatuur ook tegen de laagste prijzen aan!

Eigen Technische Dienst

U krijgt waarschijnlijk nergens zoveel garantie als bij ons. Mocht er onverhoopt een storing aan uw fitnesstoestel optreden, dan wordt deze door onze eigen technische dienst verholpen. Wij beschikken over een grote voorraad onderdelen die garant staat voor een uiterst snelle afhandeling van technische problemen.